Caută după:

Eșalonări debite și încasări

Este necesara o cerere din partea solicitantului în care acesta expune motivele pentru care s-a acumulat debitul, la care se anexeaza acte doveditoare privind situatia materiala a familiei (adeverinte de venit, cupoane de pensie, somaj, copie acte identitate coproprietari,etc), componenta familiei (certificate de nastere, adeverinte de elev, student, etc). Daca este cazul, solicitantul poate prezenta documente privind starea de sanatate a familiei (bilete de iesire din spital, diagnostice, etc.). Cererea se analizeaza de către conducerea ENET si, dupa caz, se poate aproba esalonarea debitului pe o anumita perioada de timp, dar nu mai mare de 24 luni. Plata esalonata a debitului nu conduce la stoparea facturarii majorarilor de întârziere si presupune achitarea lunara a unei rate fixe,dupa achitarea cu prioritate a facturii curente,astfel incat sa nu se mai cumuleze debite noi. În cazul în care cererea este aprobata, se încheie o conventie de esalonare a debitului. Nerespectarea conventiei, prin întârzierea la plata cu mai mult de doua luni, o anuleaza de drept si se vor continua formalitatile pentru recuperarea debitului pe cale judecatoreasca.

Audientele se tin în fiecare zi, cu condiţia ca solicitantul să sune la secretariatul societăţii pentru a stabili de comun acord data şi ora.

Plata facturilor ENET se poate face în urmatoarele moduri:

  • la casieria societatii în numerar,(sume nelimitate persoane fizice si pentru sume pana la 5.000 lei pentru asociatii)
  • la casieria societatii cu POS pentru persoane fizice
  • prin virament bancar (persoanele fizice care au cont în banca pot încheia o conventie cu banca respectiva si ENET va trimite factura bancii, care va achita la termen conform contractului, daca ati avut grija sa virati bani în cont)
  • la punctele de incasare Zebra Pay -Self Pay

Programul casieriei ENET pe perioada verii este urmatorul:

–   LUNI – VINERI =  8 – 18

–   SÂMBATA =  8-13

–   DUMINICA =  ÎNCHIS

Persoanele fizice pot achita sume in valoare maxima de 10.000 lei în numerar la casierie. Asociaţiile şi alte persoane juridice pot achita cu numerar cel mult 5.000 de lei, chiar şi din tranşe cumulate, dintr-o factură emisă de ENET. Diferenţa din factură se poate achita prin depunerea numerarului în contul ENET la Banca Transilvania , pentru care banca nu percepe comision asociaţiilor sau  din contul asociaţiei în contul ENET, cu ordin de plată al asociaţiei în contul înscris pe factură.    

Contul unic al ENET este deschis la BTRL Focsani si numarul sau este urmatorul:               RO96BTRLRONCRT0V18178804

Pe siteul www.enetsa.ro sau la Relaţii cu Clienţii, în sediul Comercial din str.Cuza Vodă nr.3, vis-a-vis de Tribunalul Vrancea, tel. 0237 612 000.