DESPRE NOI


Utilizator:
Parola:
 

 


Noutati ...

20 iulie-Ziua Energeticianului
Astazi, 20 Iulie,  se sărbătorește Ziua energeticianului, marcată din 1992 de lucrătorii din sectorul energetic. Ziua energeticianului stă sub sub semnul patronului spiritual, Sfantul Prooroc ......
Citeste mai mult

Anunt de recrutare si selectie
ANUNŢ de RECRUTARE și SELECŢIE Consiliul Local a Municipiului Focsani, în calitate de autoritate publică tutelară a ENET S.A. Focșani prin expertul independent S.C. Pluri Consultants Roman......
Citeste mai mult

Anunt de recrutare si selectie
Consiliul Local a Municipiului Focsani, în calitate de autoritate publică tutelară a ENET S.A. Focșani prin expertul independent S.C. Pluri Consultants Romania S.R.L. organizează, în c......
Citeste mai mult

Anunt public
Privind dezbaterea publică a solicitării de revizuire a autorizației integrate de mediu            SC ENET SA, cu sediul în Focșani, Bdul București, ......
Citeste mai mult

ANUNŢ PUBLIC
           SC ENET SA cu sediul în Focșani, B-dul București nr. 4, județul Vrancea, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării......
Citeste mai mult

PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Cuvant de pornire

         VERIFICATI DEBITELE ASOCIATIEI DVS.!!!DACA STITI CA ATI PLATIT LA ZI COTA DE INTRETINERE, VERIFICATI DACA SI ADMINISTRATORUL A PLĂTIT LA ENET!       
          ENET SA FOCŞANI este partenerul familiei dvs. de multi ani... "Centrala termica"- asa i se spunea inainte de 1996! Unii ne strigă ironic "Fabrica de căldură", dar pe noi asta nu ne supărără, pentru că asta e menirea noastră: suntem o societate comerciala care apartine comunitatii locale si care  are ca scop principal sa aduca in casele si apartamentele dvs. energia termica pentru incalzire si apa calda.Si face acest lucru de peste 40 de ani!    
                                                         
          Paradoxal, niciodata nu e simplu sa te ocupi de sistemul centralizat de alimentare cu energie termica al municipiului Focsani.S-au dus problemele „epocii lumina”  si au venit provocari noi, capitaliste, probleme deosebite ca urmare a noii legislatii, integrarii in Uniunea Europeana, asteptarilor mai mari cu fiecare zi, intereselor private în domeniul energetic..tuturor trebuie sa le facem fata.
          Devine însă o problema tot mai complicata sa le asiguri oamenilor din orasul în care si tu traiesti, familiei tale de fapt, caldura necesara si apa calda, de calitate si la un pret rezonabil, pentru ca sistemele centralizate sufera mult în România de astazi .Nu sunt bani! asa cum simte toata lumea.Iar în industria energetica investitiile sunt scumpe, deci sunt necesari bani multi si modernizari sustinute, ca sa oferi servicii de calitate.Aşa că trebuie să facem faţă şi fără toţi banii care ne-ar trebui , inventând în fiecare zi o cale de mijloc, pentru că facem parte din această comunitate , dorim să rămânem parte a viitorului ei si lucram în fiecare zi pentru a ne realiza menirea.
          Suntem aici, lânga cei  care au nevoie de noi, care înca mai cred în noi si pentru care nu prea exista alternativa suportabila la buzunar.Suntem de aceeasi parte a parte a baricadei cu dvs., cetăţenii municipiului Focşani si ne dorim sa fim mai performanti , mai aproape de dorintele si exigentele dumneavoastra.Siguranta dvs., în primul rând, dar şi confortul dvs.sunt principalele noastre obiective.
          Dorim sa devenim atât de buni, încât si cei care au preferat o alta varianta să vrea sa vina înapoi!
          Pe aceasta pagina veti gasi tot felul de lucruri interesante si care poate nu v-au fost cunoscute,raspunsul la multe dintre întrebarile pe care vi le puneti, date, legislatie si documente utile în relatia dvs. cu furnizorul de energie termica.Veti afla si care sunt principalii nostri datornici si ce debit are asociatia din care faceti parte.
          Vom putea comunica si veti afla astfel si punctul nostru de vedere despre o multime de probleme de interes public, dar mai ales vom raspunde întrebarilor dvs.fara sa trebuiasca sa mai plecati de acasa.

          Dorim sa multumim public tuturor celor care îsi achita facturile la termen, chiar daca, poate,  renunta la alte lucruri care le trebuiau.Ne înclinăm cu respect în faţa pensionarilor, cei mai corecţi dintre clienţii noştri.Dorim sa multumim si acelor reprezentanti ale asociatiilor care ne sprijina si insista in incasarea debitelor in condominiile lor.Sunt oameni deosebiti, care, fara o compensatie importanta, lucreaza in interesul comunitatii. Sprijinul dvs., al comunitatii, este esential în asigurarea tuturor conditiilor pentru a putea încalzi orasul în continuare.

                                 Bine ati venit !
CITIŢI ŞI SECŢIUNEA NOASTRĂ DE BLOG, CU ARTICOLE DIN CARE VEŢI AFLA PUNCTUL NOSTRU DE VEDERE ASUPRA UNOR ARTICOLE DIN PRESĂ PE TEMA SISTEMELOR CENTRALIZATE ŞI A INDUSTRIEI ENERGETICE.E UTIL SĂ VĂ FORMAŢI OPINIA DIN MAI MULTE SURSE, ASCULTÂND ŞI CE SPUNE CEALALTĂ PARTE.E DREPTUL NOSTRU LA REPLICĂ!

IMAGINE:ENET SA